Sastojci
800 ml vode
5 žlica šećera
250 g margarina
200 g čokolade za kuhanje
1 kg keksa s maslacem (Piknik, Petit beure)
Glazura
200 ml biljnog šlaga
100 g čokolade za kuhanje
Priprema
U veliku zdjelu natrgajte kekse (neke na veće, neke na manje komade).
U lonac stavite vodu, šećer, margarin i natrganu čokoladu za kuhanje i
pričekajte da zakuha.
Kekse prelijte vrućom tekućinom i sve dobro promiješajte.
Smjesu stavite u lim (28 cm x 38 cm) obložen papirom za pečenje i poravnajte.
Za glazuru, čokoladu i biljni šlag stavite u lonac i rastopite pa
prelijte preko keksa.
Kolač ostavite u hladnjaku preko noći.
Po želji, kolač ukrasite naribanom čokoladom.
Nema komentara:
Objavi komentar