tag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post3027755118008259540..comments2023-06-26T17:43:38.947+02:00Comments on Samo još jedan recept...: Rascvjetana torta s jagodamaTorta-torta-torticahttp://www.blogger.com/profile/09959010351996227587noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post-22274765280806329892015-07-25T17:36:07.676+02:002015-07-25T17:36:07.676+02:00Hvala.Hvala.Torta-torta-torticahttps://www.blogger.com/profile/09959010351996227587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post-74041526576524616192015-07-25T17:35:32.514+02:002015-07-25T17:35:32.514+02:00Sad vidim da mi link ne radi, ali dobro, novi link...Sad vidim da mi link ne radi, ali dobro, <a href="https://www.google.hr/search?q=preljev+za+torte&biw=1280&bih=933&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI3daF75DzxgIVwbsUCh23GgXJ" rel="nofollow">novi link</a><br /><br />Moguće je koristiti i želatinu u te svrhe, al ja za premazivanje voća više volim kupovni preljev, a kad trebam cijeli kolač prelijati nekom vrstom "želea" onda češće koristim želatinu. Torta-torta-torticahttps://www.blogger.com/profile/09959010351996227587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post-79262344490262300312015-07-24T12:41:49.997+02:002015-07-24T12:41:49.997+02:00Lepa torta!Čestitam! :)Lepa torta!Čestitam! :)Ringlica receptihttps://www.blogger.com/profile/08125446399577687681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post-2353760679321786902015-07-24T09:11:38.258+02:002015-07-24T09:11:38.258+02:00Nema to kod nas, steta. Ali juce sam nasla recept ...Nema to kod nas, steta. Ali juce sam nasla recept kako da pravim.KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post-22448051413632820612015-07-24T09:09:12.218+02:002015-07-24T09:09:12.218+02:00Shvatila sam, hvala. Shvatila sam, hvala. KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post-23509197126726389062015-07-24T08:36:11.678+02:002015-07-24T08:36:11.678+02:00Hvala.Hvala.Torta-torta-torticahttps://www.blogger.com/profile/09959010351996227587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post-33923339422945662932015-07-24T08:35:47.390+02:002015-07-24T08:35:47.390+02:00Ne, preljev nije žaletin, iako su donekle slični. ...Ne, preljev nije žaletin, iako su donekle slični. To je preljev kojim se mogu prelijati kolači na kojima je obično odozgo voće. Može biti prozirni ili crveni. Jedna vrećica ima oko 12 g i obično se priprema s 250 ml vode uz dodatak šećera i ta količina je dovoljna za cijeli kolač ili tortu (naravno, ako je veći kolač, preljev će biti u tanjem sloju, tj. ovisi koliko je npr. voća na kolaču pa netko želi da voće bude prelijano debljim slojem preljeva, a nekome je dovoljan i tanji sloj). <br />Ja sam ovdje upotrijebila oko 4 g (vagala sam digitalnom vagom) i samo sam kistom premazala jagode da dobiju sjaja i da se ne suše na zraku. Ostala mi je većina preljeva (bacila sam ju), jer nema šanse da svim 80ak ml preljeva nalijem na tih par jagodica. Al teško je to raditi u malim količinama, terbala sam uzeti 2-3 grama preljeva i 50-60 ml vode, ali ni onda ne bih sve potrošila.<br />Evo link da vidiš kako to otprilike izgleda https://www.google.hr/search?q=preljev+za+torte&biw=1280&bih=933&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI3daF75DzxgIVwbsUCh23GgXJTorta-torta-torticahttps://www.blogger.com/profile/09959010351996227587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post-67365815242834603672015-07-23T03:50:01.549+02:002015-07-23T03:50:01.549+02:00Prelepo si ovo spremial.Pravo uzivanje videti!
Prelepo si ovo spremial.Pravo uzivanje videti!<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5075600701972564757.post-64289843591071215262015-07-22T23:08:45.028+02:002015-07-22T23:08:45.028+02:00Zdravo, mene interesuje ovaj preliv na jagodama al...Zdravo, mene interesuje ovaj preliv na jagodama ali ne znam sta je ova vrecica prozirnog preljiva sto pisete u spisku sastojaka... Da li je to zelatin? A koju kolicinu ima i treba da koristimo 1/3? Jel mozete jasnije molim vas? Vec dugo razmisljam kako da pravim ovaj sloj sjaja na voce... KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.com